roca_llegums
roca_llegums

ROCA LLEGUMS neix als anys seixanta amb l'esforç i la perseverança de Jordi Roca i Lluïsa Vilalta. Prenent com a protagonistes els llegums i com a lema la qualitat i el saber fer, ROCA LLEGUMS, no tarda en fer-se un nom dins el seu camp i una clientela que els segueix allà on va perquè sap apreciar el valor de la feina ben feta.

És a finals dels anys vuitanta quan ROCA LLEGUMS rep un aire de renovació gràcies a la incorporació a l'empresa familiar de Jordi Sanjuan, als fogons i de Rosa Maria Roca a la parada, innovant, renovant i afegint dinamisme degut a les noves necessitats d'una clientela que puja amb els nous temps, però sense deixar de banda aquells productes i aquell saber fer amb els que l'empresa va néixer.

En l'actualitat ROCA LLEGUMS segueix creixent en il·lusió, dinamisme i en productes, escoltant al client i imaginant sempre noves propostes dia a dia: "si es pot imaginar... es pot fer", diu en Jordi Sanjuan.

roca_llegums
roca_llegums

© ROCA LLEGUMS - 2012 - MERCAT CENTRAL DE SABADELL - Plaça del Mercat Central s/n Parada 299 - 08201 Sabadell - tel. 93 725 83 18 - E.mail: info@rocallegums.com